Pareille

Tantraohjaus yksityisesti pareille

Tarjoan tarpeisiinne kohdennettua tantristen harjoitusten ohjausta.

  • Onko yhteytenne hukkunut arjen pyörteisiin?
  • Kaipaatteko lisämausteita seksielämäänne?
  • Haluatteko kehittää tunneilmaisutaitojanne?

Voitte valita neljästä erilaisesta harjoituspaketista teille sopivimman tai käydä sarjana kaikki neljä syvemmän tutkimusmatkan tarpeessa.

Tunneyhteys ja hellyys

Tunneyhteyttä rakentavia harjoituksia, joissa tutkimme mitä on kuuntelu, kannattelu, tulla kuulluksi ja otetuksi vastaan. Ohjaan lisäksi sanattomia kehollisia harjoituksia, joissa on lupa vain antautua vastaanottamaan turvallista kannattelua, jossa myös tunteet saavat näkyä ja kuulua.

Kosketuksen laadut ja pyytäminen

Harjoituksia, joissa opit pyytämään ja vastaanottamaan mitä tarvitset. Tarkastelemme erilaisia tapoja koskettaa, mistä pidät ja mistä et pidä. Vahvistamme ymmärrystä oman kehon ja mielen rajoista ja tarpeista, minkä pohjalta on helpompi viestiä kumppanille mitä juuri sinä kaipaat.

Nautinto ja leikki

Heittäytymistä nautinnon tutkimusmatkalle, jossa voitte löytää rentoutta ja leikkiä yhteen kietoutumisesta. Laskeudumme ajattelusta ja analysoinnista kehoon kuuntelemaan oman kehon virtausta ja miten se haluaa leikkiä toisen energian kanssa.

Tantrinen rakastelu ja energiaseksi

Tunnette toistenne kehojen kutsun ja haluatte syventää seksuaaliyhteyttänne. Tutkimme harjoituksissa energeettistä seksiä, jossa on mahdollista saavuttaa korkeampia nautinnon tasoja antautuen universumin parantaviin energioihin seksuaalisen yhteyden kautta.

…tai voin räätälöidä teidän tarpeita vastaavan ohjauksen.

2,5h 180€ tai 4x 2,5h 620€

Voimme tavata keskustassa, minun luona Annalassa tai teidän kotonanne.

Harjoituksissa ei ole alastomuutta, jos ette niin halua. Päätätte itse haluatteko vähentää vaatteita kosketusharjoituksissa.