top of page

KEHOHOIDOT

Kehon vapautus

- intuitiivinen hieronta

 

"Tuntuu, että oon taas minä."

Intuitiivisessa hieronnassa virittäydyn kuuntelemaan asiakkaan kehon tarpeita. Yhdistelen hoidossa oppimiani hierontatekniikoita ja energiahoitoa. Kosketus on kuuntelevaa, kunnioittavaa, rauhallista ja avaavaa. Hoito yhdistää kehoa ja mieltä, maadoittaa ja rentouttaa.

 

Intuitiivinen hieronta on erityisen hyvä vaihtoehto silloin, kun olet kokenut pitkittynyttä unettomuutta, stressiä tai koet itsesi kuormittuneeksi. Hoidolla on mahdollista integroida isoja elämää muuttavia kokemuksia esimerkiksi retriittien tai seremonioiden jälkeen.

 

90min 90€ - sisältää alkukeskustelun.

Suosittelen 3-5 kerran sarjahoitoja, jos sinulla on kroonisia kipuja, haastavia tunneprosesseja tai pitkittyneitä seksuaalisia haasteita. 

Ensimmäinen hoito luo yhteyden ja luottamuksen hoitajan ja hoidettavan välille. Se purkaa pintakireyden ja jännityksen auttaen akuuttiin kuormitustilaan.

 

Jatkohoidoissa pääsemme syvemmälle paranemisprosessiin ja kehon eri tasojen panssareiden purkamiseen. 

Kopio tiedostosta Janita hoito 3.jpg

De-armouring hoito

De-armouring -hoidossa edetään hitaasti ja lempeästi purkaen faskiasta ns. kehon panssareita. Kehon panssaria voivat olla esimerkiksi tunnejumit, traumaattiset kokemukset, seksuaaliset haasteet tai vain yleinen jännitystila. Koska hoidon eteneminen on hidasta, kerralla hoidetaan vain osa kehoa. Kehon panssari voi ilmetä kovettumina, jännityksenä, kipuna ja tunnottomuutena.

Osan de-armouring hoidosta voi tehdä tarvittaessa genitaalialueelle. Genitaalialueen jännitykset vaikuttavat kokonaishyvinvointiimme. Lantion alueen jännitykset, kipeät tunnemuistot, häpeä ja epäonnistumisen kokemukset voidaan vapauttaa hoitamalla niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

 

Vapauttamalla kireyksiä voimme lisätä elämäniloa, seksuaalista nautintoa ja sitä myötä itsevarmuutta toimia elämässämme haluamallamme tavalla. Hoito voi vaikuttaa lisäten tuntoherkkyyttä tunnottomissa kohdissa, palauttaa emättimen luonnollista kosteutta, helpottaa yhdyntäkipua, traumojen purkamiseen, orgasmin saamiskykyyn, laatuun ja kestoon.

 

Esimerkkejä hoidettavista alueista

 

- niska, rintakehä, vatsa ja genitaalit 

- pohkeet, reidet ja selkä 

- niska, rintakehä, purentalihakset 

Hoito kestää 2 tuntia ja se sisältää alkukeskustelun.

Vähävaraiset huomioitu alennetulla hinnalla.

Kerta: 160€/140€
3x 450€/420€
5x 725€/625€

 

Oma kokemukseni on, että panssari saattaa estää olemasta henkisesti ja seksuaalisesti avoin läheistä kohtaan. Kun panssari on purettu, ovat tunteeni virranneet luontaisesti ja olen voinut tehdä asioita luottaen myös omaan työ- ja luomisvirtaani. 

Tantrinen hieronta

vain aiemmin hoidossa käyneille asiakkaille

Tantrinen hieronta on erityisen hoitava ja vapauttava, jos koet vaikeuksia antautua ja ottaa vastaan nautintoa tai koet seksuaaliset tilanteet kaavamaiseksi suorittamiseksi. Hoidossa voit ottaa vastaan kosketusta ilman odotuksia ja päämäärää. Hoito ei tähtää orgasmiin vaan antaa tilan kaikille tunteiden ja kehon energioiden virtaukselle. Kosketus on kunnioittava eikä siihen sisälly hoitajan halut tai intentiot, hoito on vain sinua varten. 

Hoito sisältää alkukeskustelun, jossa kuulen toiveesi ja rajasi, joita kunnioittaen annan käsieni liikkeiden intuitiivisesti hoivata sinua. Hoito voi olla seksuaalienergiaa herättävää ja innostavaa tai se voi olla rauhallista ja hoivaavaa. Hoito tehdään manteliöljyllä alastomalle iholle. Hoidossa käydään läpi koko keho ja se voi halutesssasi sisältää myös genitaalit.

Hoito voi sopia sulle, jos kaipaat läsnäolevaa ja hellää kosketusta, tunnottoman kehon herkistämistä tai kipeän kehon rentoutusta. Hoito voi olla sua varten, jos kärsit kehohäpeästä, orgasmivaikeuksista tai liiallisesta orgasmihakuisuudesta.

Tantrinen hieronta sopii hyvin osaksi de-armouring-hoitoprosessia ja tarjoan sitä pääsääntöisesti asiakkaille, jotka ovat jo käyneet muissa hoidoissani. 

1,5h 140€

IMG_20211130_150032__01_edited_edited.jpg

ETÄOHJAUS

Yhteys omaan vulvaan

Online -ohjaus vulvallisille

Palvelu sisältää alku- ja loppukeskustelun sekä itselle tehtävän  30min ohjatun genitaalihoidon. 

Tämä palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat oppia koskemaan itseä hoitavalla ja parantavalla tavalla. Jos hoitoon tuleminen jännittää, voit kokeilla ensin miltä tuntuu antaa itselle kosketusta, jossa voit lempeästi ja rakastavasti luoda yhteyttä

omaan vulvaasi ja vaginaasi.

 

Vulva ja vagina voi hyvin, kun kudos on pehmeä, pullea, joustava ja kostea. Jos emme ole kohdistaneet näille alueille rakastavaa, säännöllistä ja nautinnollista huomiota, ne kuivuvat ja kiristyvät.

On mahdollista hoitaa myös erilaisia kipuoireita vastaanottavaisemmiksi. Esimerkiksi vulvodyniakipu

on hoidettavissa niin ettei tarvitse

enää kokea jännitystä kivusta. 

 

Ohjaus on lempeä, mutta siinä saattaa nousta tuntemuksia ja tunteita, jotka voivat tuntua voimakkailta. Pidän sinulle tilaa ja saat sanoittaa kokemuksiasi hoidon aikana tai sen jälkeen.

1h 50€

Peruutusehdot
 

  • Peruutuksen täytyy tapahtua 24h ennen sovittua tapaamista.

  • Saman vuorokauden aikana peruutetuista sekä peruuttamattomista ajoista minulla on oikeus periä 50% palvelun hinnasta.

bottom of page