Työpajat

Tantriset työpajat

Inspiroidun erilaisista ihmisyyden tutkimista syventävistä teemoista, häpeän ja nautinnon tutkimisesta sekä hienovaraisesta lähestymisestä ihmiskehojen ja -mielien välillä. Tarjoamani työpajat ovat luotu turvallisella tilanpidolla, leppoisalla ja lempeällä ohjauksella.

Kuljen neotantrista itsetutkiskelun polkua, joten myös tarjoamissani työpajoissa keskitymme kokemuksellisuuteen ja itsetutkiskeluun erilaisten harjoitusten kautta. Harjoitukset sisältävät meditaatiota, jakamista, läsnäoloa ja kosketusta.

Parit – vasta tavanneet tai pitkään yhdessä olleet

Eri teemoilla kulkevia työpajoja, joissa mahdollistetaan parien yhteyttä. Työpajat sisältävät tunneyhteyttä, leikkisyyttä ja nautintoa nostattavia harjoituksia. Paritantrat ovat avoimia kaikille, aloittelijoille ja pitkään tantraa harrastaneille, monogamisille ja monisuhteisille.

Hukkaamme helposti arjen keskellä yhteyden, jossa koemme tulevamme ravituksi, kohdatuksi, kuulluksi, nähdyksi, rakastetuksi ja halutuksi. Tantrisin harjoituksin löydämme takaisin yhteyteen, jonka olemme itsessä tai yhdessä unohtaneet tai jolle emme ole osanneet antaa sen tarvitsemaa aikaa.

Queer-yhteisö

On tärkeää mahdollistaa tantra kaikille. Siinä missä haluan luoda työpajan spesifisti naiseksi itsenstä määritteleville, haluan tuoda tantran myös heille, jotka haluavat tutkia yhteyttä itseen ja muihin ilman sukupuolimääritelmiä. Myös järjestämäni paritantrat ovat avoimia ei-binääreille ihmisille.