De-armouring -hoito

De-armouring -hoidossa edetään hitaasti ja lempeästi purkaen faskiasta eli syväkudoksesta ns. kehon panssareita. Kehon panssaria voivat olla esimerkiksi tunnejumit, traumaattiset kokemukset, seksuaaliset haasteet tai vain yleinen jännitystila. Koska hoidon eteneminen on hidasta, kerralla hoidetaan vain osa kehoa. Kehon panssari voi ilmetä kovettumina, jännityksenä, kipuna ja tunnottomuutena.

Osan de-armouring hoidosta voi tehdä tarvittaessa genitaalialueelle. Genitaalialueen jännitykset vaikuttavat kokonaishyvinvointiimme. Lantion alueen jännitykset, kipeät tunnemuistot, häpeä ja epäonnistumisen kokemukset voidaan vapauttaa hoitamalla niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Vapauttamalla kireyksiä voimme lisätä elämäniloa, seksuaalista nautintoa ja sitä myötä itsevarmuutta toimia elämässämme haluamallamme tavalla. Hoito voi vaikuttaa lisäten tuntoherkkyyttä tunnottomissa kohdissa, palauttaa emättimen luonnollista kosteutta, helpottaa yhdyntäkipua, traumojen purkamiseen, orgasmin saamiskykyyn, laatuun ja kestoon.

Esimerkkejä hoidettavista alueista:
– niska, rintakehä, vatsa ja genitaalit
– pohkeet, reidet ja selkä
– niska, rintakehä, purentalihakset

Hoito kestää 2 tuntia ja se sisältää alkukeskustelun.

Vähävaraiset huomioitu alennetulla hinnalla.

Kerta: 160 € / 140 €
3 kertaa: 460 € / 400 €
5 kertaa: 750 € / 650 €

Oma kokemukseni on, että panssari saattaa estää olemasta henkisesti ja seksuaalisesti avoin kumppania kohtaan. Kun panssari on purettu, ovat tunteeni virranneet luontaisesti ja olen voinut tehdä asioita luottaen myös omaan työ- ja luomisvirtaani.