top of page

 

"Tuntuu, että oon taas minä."

"En ole koskaan kokenut mitään tälläistä. Tuntui että joku kuori räjähti kappaleiksi. Olo on vapautunut."

"Koin Janitan hoidon kokonaisvaltaisena ja ennen kaikkea minulle yllätys oli kohdata voimakas hyväksytyksi tulemisen tunne. En aiemmin ollut tiedostanut, miten tärkeää se minulle on. 

Kun kohtaa ihmisen, joka hyväksyy sinut aidosti sellaisena kuin olet, niin tunne jää olemaan koko kehossa ja voimaannuttaa. Hoidon jälkeen oloni oli sekä rentoutunut että samalla energinen. 

Janita on lämmin ja rauhallinen. Keskustelua on juuri sopivasti ja koko ajan hoidettava tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Janitan kosketus oli sopivan voimakasta ja antoi parantavaa lämpöä. Janita loi heti ensitapaamisesta lähtien luottamuksen ilmapiirin, mikä on oman kokemukseni perusteella ensiarvoisen tärkeää, jotta voi avoimesti antautua hoidon vaikutuksille. Voin lämpimästi suositella Janitan hoitoja, vaikka ei edes olisi tietoinen tunnelukoista ja hoidon tarpeesta. Avoin ja vastaanottavainen mieli voi paljastaa yllätyksiä tiedostamattomasta."

"Janitan hoito on syvälle menevää, tilaa luovaa ja kuuntelevaa. Hänen otteissaan on sopivasti voimaa ja jämäkkyyttä, ja silti samaan aikaan lämpöä ja pehmeyttä. Olen kokenut viime aikoina sydänsurua sekä haastavia hetkiä niin ihmissuhteissa kuin omien pinttyneiden toimintamallieni kanssa. On tuntunut kuin sydänkeskukseni olisi tukossa ja turtana. Janitan läsnäolo ja hidas eteneminen, laajojen vetojen ja yksityiskohtaisten painallusten vaihtelu avasivat yläkehoani selkä- ja etupuolelta syvästi ja rauhallisesti, niin että kivuliaissakin kohdissa saattoi antaa kehonsa vain sulaa. Hoito toi pehmeyttä ja eheyttä oloon. Sydän on taas avonaisempi ja on tilaa hengittää laajemmin."

"Olen ollut Janitan dearmoring hoidossa kahdesti. Ensimmäisellä kerralla käsiteltiin kädet, ja toisella kaula, rintakehä, kyljet ja vatsan alueet. Kehoni on herkkä kosketukselle, ja Janitan hoidettavana pystyin antautumaan suojauksien purkuprosessille. Janita on hoitajana intuitiivinen ja hoidettavaa kuunteleva. Koin että hän luki kehoani ja reaktioitani, ja näin osasi tarkentaa hoitoa ja luoda turvallisen ympäristön. Näiden kahden hoitokerran aikana olen tajunnut, että tarvitsen luotettavan hoitajan joka kuuntelee kehoani ja on yhtä hoitoprosessin kanssa. Toivon että voin jatkaa panssarieni käsittelyä Janitan kanssa jatkossakin."

Asiakaspalautteita hoidoista

bottom of page