top of page
Usein Kysytyt Kysymykset

Miten haen kotitalous vähennystä?

Helpoiten vähennyksen voi ilmoittaa uutta verokorttia hakiessa. Netin kautta voit ilmoittaa kotitalousvähennyksen suuruuden ja se päivittyy samalla esitäytetylle veroilmoitukselle. Voit myös täyttää puuttuvat tiedot, kun saat kotiisi esitäytetyn veroilmoituksen ja palautat sen Verohallinnolle. Kolmas vaihtoehto on ilmoittaa tiedot Palkka.fi-palvelun avulla.

Mitä ammattijärjestäjän palvelut sisältää ja mistä maksan?

Jokaiseen palveluuni kuuluu yksilöllinen asiakkaan kohtaaminen. Suunnittelen asiakkaan toiveiden mukaisen työn ottaen huomioon henkilökohtaiset tarpeet ja rajoitteet kunkin omien resurssien mukaan.

Teen ehdotuksia, mutta päätös on aina sinun. En ikinä painosta tekemään päätöksiä, esitän kysymyksiä, jotka voivat auttaa sinua etenemään järjestyksessä. Yhdessä työskennellessä pidän kiinni työtahdista, mutta huomioin myös asiakkaan jaksamisen taitavasti. 

Osallistun tilan tyhjentämiseen, tavaroiden karsintaan ja uudelleen järjestämiseen. Pilkon työvaiheet helpoiksi käyden yhden asian kerrallaan auttaen sinua keskittymään enemmän päätöksen tekoon kuin järjestelyyn. 

Hankin etukäteen tai paikan päällä tietoa sinun lähellä olevista kierrätysmahdollisuuksista. Lisäksi hintaan kuuluvat verot, laskutuspalveluni kulut ja matkat pääkaupunkiseudulla.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Vastaan mielelläni palveluitani koskeviin kysymyksiin, joten ota yhteyttä, niin palaan asiaan!

bottom of page