top of page
Etsi
  • Writer's pictureJanita Seppälä

Pieni ikkuna tantran maailmaan

Päivitetty: 29. jouluk. 2022

Neotantra painottuu seksuaalisuuden tutkimiseen, mutta se on niin paljon muutakin, mikä itseä tänäpäivänä enemmän kiinnostaa niin henkilökohtaisesti kuin ohjaajanakin. Olennaisena minulle on ollut tutkia, mitä ehdollistumia ja kaavoja olen oppinut omassa seksuaalikäyttäytymisessäni. Tantran avulla olen voinut purkaa rooleja ja kaavoja tullakseni enemmän herkkyyden ja hitauden äärelle.

  • Olen voinut löytää syvempiä haluja ja tarpeita, jotka eivät täyttyneet rooleja suorittaessani.

  • Olen oppinut ilmaisemaan herkän raa’an ja rehellisen haluni autenttisella tavalla.

  • Olen saanut leikkiä erilaisilla energioilla itsessäni ja tutkia millä tavalla haluan aidosti muita lähestyä.


Yllättävintä on ollut, etten oikeestaan haluakaan olla niin avoin kaikille. Se kenelle todella avaan itseni, on merkityksellinen ja rakkaudellinen yhteys, jossa voin kokea luottamusta ja sellaista seksuaalienergian roihua, mikä voi syttyä rentouden ja läsnäolon kautta eikä pakotetun yliseksuaalisen itseilmaisun teennäisenä tuloksena. Seksistä on tullut mulle pyhempää.Itselle kutkuttavinta on ollut löytää eläimellinen halu ja päästää se vapaaksi turvallisessa tilanpidossa. Olen tarvinnut rohkaisuksi sen näkyväksi tulemiselle tuomitsemattoman ja rakkaudellisen läsnäolon. Se on ollut hyvin parantava kokemus!Seksuaalinen parantuminen on tapahtunut myös voimakkaina kehon panssarin purkauksina yhdynnän aikana. Kun olen saanut antautua ja sulaa kannatteluun, olen voinut päästää irti sen syvän ja lohduttoman itkun, joka on jäänyt kehoon esim. Rakkaudettomuuden kokemuksena lapsuudesta asti. Keho varastoi kipua vuosikymmeniksikin ja olen onnellinen siitä, miten tämä kehoherkkyys ja -viisaus on voinut tantristen harjoitteiden kautta parantua minussa.


Tantra on inhimillisyyden polku.59 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

I've got you

bottom of page