top of page
IMG_20201003_160600_Bokeh__01_edited_edited.jpg

Janita

Haluan tehdä muutosta maailmaan. Jos en pysty siihen isossa mittakaavassa, voin tehdä sitä henkilökohtaisella tasolla ihmiseltä ihmiselle.

 

Haluan edesauttaa ihmisten hyvinvointia, antaa tilan antautua kannateltavaksi ja rentoutumiselle.

 

Haluan tuoda sisäisen kaaoksen tilalle rauhaa ja selkeyttä. 

 

Olen elämässäni ajelehtinut erilaisissa koulutuksissa ja hoidoissa etsien parannusta ja tarkoitustani. Löysin sen oman kehoni kautta shamanistisin ja tantrisin menetelmin. Parantaessani omia traumojani ymmärsin osaavani hoitaa sekä itseäni että muita käsieni kautta.

Olen työskennellyt paljon sisäisten varjojen, feminiini/maskuliini -teemojen äärellä, sielunkutsumuksen, häpeän ja pelkojen kanssa. Olen muistanut ravita itseäni myös voimauttavilla tapahtumilla, retriiteillä, rituaaleilla ja seremonioilla.  Erityisen tärkeitä ovat olleet hitaat ja kuuntelevat intuitiviiset kehohoidot ja de-armouring, joita nyt myös itse tarjoan. 

 

Omia vahvuuksiani ovat kokemukset erilaisissa kriiseissä, tunnekäsittelytaidot, tilan hahmotuskyky, helposti innostuminen ja innostuksen jakaminen, kyky maadoittua ja rauhoittua tarvittaessa.

Minun arkista hyvinvointiani tukevat liikkuminen luonnossa, jooga ja tanssi.

Koulutukset

Myofascial Energetic Release 2023:

From Trauma to Trust, Opening to Breath

NLP ja shamanistiset menetelmät 2022

De-armouring hoitaja 2022

Wild Heart Transformation avustaja 2021

Tantric Life Coach 2021
Reiki I 2020

Wild Heart Transformation 2020

NLP practitioner 2019

Minä hoitajana

Käsillä hoitaminen on mulle kutsumustyö. Se sytyttää mun sielun liekin palvelemaan ihmisyyttä puhtaalla rakkaudella ja vilpittömällä halulla auttaa kehon ja mielen haasteissa. Jotain liikkuu mussa kohdilleen, kun saan tehdä juuri tätä työtä. Tunnen olevani samaan aikaan juurtuneena ja auki maan ytimiin sekä linjassa ja palveluksessa korkeimpaan.

 

Mun kädet seuraa keholla intuitiivista virtaa kuunnellen kehon viestejä. Se on joskus kuin tanssisi toisen iholla tunnustellen mitä pinnan alla on. Tukoksia, kireyksiä, jumeja, tunteita. Välillä pysähtyen tuntemaan sen mitä on jäänyt tuntematta. Auttaen vapautumaan ja antautumaan hetki hetkeltä enemmän ollakseen enemmän auki ja läsnä elämässä.

 

Joskus se tuntuu kuin loisin taidetta niin monin tavoin jo kosketetulle kankaalle. Herätän eloon jotain mikä on unohtanut miten hengittää ja liikkua. Tuon rentoutta, turvaa ja avautumista siellä missä on jähmeyttä ja virtaamattomuutta. 

 

Nämä tilat ovat mulle pyhiä. Olen kanavana taivaan ja maan välillä, syvien vesien ja kosmoksen välillä, antaen jonkin minua vanhemman ja viisaamman johdattaa. 

 

Kunnioituksella virtauttamiani energioita, sinun kehoasi ja syvyyttäsi kohtaan luon turvallista tilaa sinulle antautua oman itsesi ja herkkyytesi äärelle. 

 

Luottamus sinun vilpittömään haluusi tulla kosketetuksi pintaa syvemmälle on ainoa pyyntöni. Annathan turvan ja tilan myös minulle tehdä työtäni? En ole sinun kosketettavissa tai otettavissa.

bottom of page