top of page

Kehoviisauden kohtaaminen

- tantrinen valmennus

 

Tantrisessa elämäntaitovalmennuksessa olemme läsnä hetkessä ilman päämäärää. Virittäydymme kuuntelemaan kehoa ja sen tarpeita.

 

Valmennuksessa luon turvan hyväksynnällä ja lempeydellä tuoden tietoisuuden tunnekehoyhteyteen, tunneilmaisuun ja oman sisäisen kokemuksen sanoittamiseen. Käytän valmennuksessa tarvittaessa kehollisia tantrisia harjoituksia ja NLP-tekniikoita.

 

Valmennus voi tukea syvempää itsetutkistelua liittyen elämäsi solmukohtiin, seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin, oman voiman vahvistamiseen ja keholliseen vapautumiseen. 

 

1,5h 70€ - 3x 199€ - 5x 320€

 

Kysy myös parivalmennusta!

IMG_20211130_151638__01.jpg

KEHOHOIDOT

Tunnelukkojen vapautus

- intuitiivinen hieronta

 

"Tuntuu, että oon taas minä."

Intuitiivisessa hieronnassa virittäydyn kuuntelemaan asiakkaan kehon tarpeita. Yhdistelen hoidossa oppimiani hierontatekniikoita ja energiahoitoa. Jokainen hoito on yksilöllinen ja sillä pyritään avaamaan fyysisiä jännityksiä sekä niiden kautta mahdollisia kehoon varastoituneita tunteita. Kosketus on kuuntelevaa, kunnioittavaa, rauhallista ja avaavaa. Hoito yhdistää kehoa ja mieltä, maadoittaa, rentouttaa ja lievittää stressiä.

 

Intuitiivinen hieronta on erityisen hyvä vaihtoehto silloin, kun olet kokenut pitkittynyttä unettomuutta, stressiä tai koet itsesi kuormittuneeksi.

1,5 h 90€ - sisältää alkukeskustelun

Kopio tiedostosta Janita hoito 3.jpg

Suosittelen 3-5 kerran sarjahoitoja kroonisista kivuista kärsiville. 

Ensimmäinen hoito luo yhteyden ja luottamuksen hoitajan ja hoidettavan välille. Se purkaa pintakireyden ja jännityksen auttaen akuuttiin kuormitustilaan.

 

Jatkohoidoissa pääsemme syvemmälle paranemisprosessiin ja kehon eri tasojen panssareiden purkamiseen. 

Peruutusehdot
 

  • Peruutuksen täytyy tapahtua 24h ennen sovittua tapaamista.

  • Ilman peruutusta veloitetaan sovitut tunnit ja hinta sen mukaisesti.

bottom of page