top of page

 

Palaute Pyhä Häpy -kurssista

 

"Huomasin, että mussa tapahtui terve muutos, joka on kantanut ja vahvistunut jo monen kuukauden ajan Pyhän hävyn jälkeen. Tarve tapailla miehiä eli tavoitella heidän huomiotaan on laskenut tuntuvasti. Koen, et se johtuu siitä, et nyt tiedän miten voin antaa kaipaamaani huomiota ja hoivaa itselleni.

 

Myös arvostus omaa seksuaalisuuttani ja pilluani kohtaan kasvoi. Samoin nousi standardit sille, kenen annan itseäni koskea ja minkälaisin aikein. Toisen tulee rakastaa mua ja mun pillua vähintään yhtä paljon kuin minä, vähempi ei enää kiinnosta.

 

Tosin ovulaation aikaan ois varmaan enempi eläin pinnassa ja standardit kiinnostais vähemmän. :D Joka tapauksessa, oon kyllä ihan vitun kiitollinen Janitalle ja kurssille siitä, et oon nyt tässä pisteessä."

"Kiitollisena kirjoitan tätä palautetta. Oli todella hämmästyttävää miten avoimen ja helposti lähestyttävän ilmapiirin loit meille. Tuntui todella luonnolliselta seurata ohjaustasi herkän ja herättävän aiheen äärellä. Oli myös hyvin helppoa antautua tutkimaan itseään alastomana tässä ryhmässä. Edes silloin kun kehostani irtosi suuri tunteiden taakka ja traumat purkautuivat itkuna ei tehnyt mieli piiloutua. Saatoin olla alasti ja avoimena silloinkin kaikelle mitä on.

Kurssin jälkimainingeissa on tapahtunut paljon. Voisi sanoa, että kurssilla osui se viimeinen pisara kuppiin ja kuppi meni nurin. Minun pilluni ja minä ansaitsemme vain parasta. Lopetin kaksi kehollisen kohtaamisen suhdetta elämästäni ja ryhdyin selibaattiin ajatuksella minä en antaudu enää milloinkaan millekään mikä ei tunnu 100 % hyvälle. Ei kiitos huonolle tai kohtalaiselle seksille vain läheisyyden vuoksi. Lopetin myös runkkaamisen ja heitin pois viimeisenkin "pikaorgasmaattorin". Minä en halua enää koskaan mitään väriseviä härveleitä tuhoamaan aistimuksiani.

Tänä aamuna tein hierontaharjoituksen. Aloitin rinnoista ja jatkoin hävyn alueelle. Ohjeita ei siinä sattunut olemaan käsillä, mutta meni hienosti intuitiolla. Aivan uskomatonta miten tuntoaisti on herkistynyt jo reilussa kuukaudessa. En pystynyt vastustaa kiusausta hyväillä itselleni orgasmi koska kosketus tuntui niin taivaalliselle. En muista milloin olisin kokenut niin herkkää ja kokonaisvaltaista tunnetta ja nautintoa pilluni koskettamisesta. En ole käsin pystynyt pitkään aikaan tuottaa itselleni nautintoa vaan siihen on aina tarvittu jotain enemmän. Ymmärrän nyt, että tämä kaikki on edellytys myös kumppanin kanssa nautinnollisen seksin saavuttamiselle. Itku purkautui jostain hyvin lohdullisesta ja armollisesta kohdasta orgasmin jälkeen.

Kiitos! Oli todella suuri ilo olla sinun ohjaamallasi kurssilla. 🔥"

 

Palaute parityöpajoista

 

Kiitos rauhallisesta ohjauksesta, joka kutsui turvalliseen tilaan. Onko vaikeampaa ja kompleksisempaa asiaa kuin aikaa kehittää pitkässä parisuhteessa itseään ja alkaa tulla siinä näkyväksi? “Meillä kun on vain yksi elämä.”

Kiitos upeasta päivästä. Jännitti tosi paljon, ei tiedetty yhtään mitä on tulossa. Kannatti tulla, tästä sai niin paljon hyvää itselle ja parisuhteelle. Vastaanotto, ryhmä ja ohjaajat toi todella turvallisen ja helpon ilmapiirin. Ohjaajat olivat helposti lähestyttäviä. 

Kiitos intensiivisestä, tärkeästä, syvällisestä, hauskasta ja nautinnollisesta päivästä.Ihana yhteistyö teillä. Toimi. Hyvät musat ja tarjoilut. Ihqu tila. Selkeä ohjaus ja turvallinen tila.

Kiinnostavia ja avaavia harjoituksia ohjattuna rohkeasti, lempeästi ja valppaasti. Kiitos tantrailloista! Teillä on tosi hyvä meininki ja avoin suhtautuminen tantran ohjaamiseen.

Upea kokemus ja mahdollisuus tutustua uudella tasolla kumppaniin. Tämä pitäisi olla säännöllinen tapa hoitaa suhdetta. Ihanaa heittäytymistä teiltä!

Kiitos isosti! Todella mahtavia läsnäolon työkaluja, jotka erityisesti ihmissuhteissa, joissa läsnäolo hankalaa mutta kuitenkin tärkeintä, auttaa kohtaamaan ja syventää yhteistä olemista. En keksi kritiikkiä koska opetus 5/5 Ootte ihan timanttii!

bottom of page